Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308. +36 20 4313 547
+36 20 2840 802
info@seahun.com
Köszönti a SeaHun610 Kft, mint hivatalos Mastervolt viszonteladó

Innovatív, önellátó elektromos rendszerek ipari, hajós és egyéb speciális felhasználási területek számára. Töltők, inverterek, digitális vezérlés, távfelügyelet, akkumulátorok.

A Mastervolt a Navico csoport része. Az Ancor, Attwood, BEP, B&G, Blue Sea Systems, C-MAP, CZone, Garelick, Lenco, Lowrance, Marinco, Mastervolt, Motorguide, Progressive Industries, ProMariner, RELiON, Simrad és Whale már évtizedek óta együttműködnek az innovatív elektromos megoldások független szállítóiként. Együttesen kínáljuk az elektromos termékek legnagyobb és legteljesebb választékát minden elképzelhető alkalmazáshoz.

Kép leírása

A Mastervolt megbízható és innovatív autonóm energiaellátási megoldásokot kínál. Az elektromos energia kezelésének, átalakításának és tárolásának specialistájaként átfogó termékportfóliót kínálunk 300 W-tól 40kW terjedő teljesítménytartományban. Elektromos megoldásainkat széles körben használja számos nívós piac: ipari létesítmények, motorhome és lószállító kamionok, lakókocsik, motoros és vitorlás hajókon keresztül az intelligens napelem rendszerekig bezárólag.

Miért minket válasszon?

Úttörő technológia, optimális teljesítmény

Világméretű hálózat

Több mint 80 országban található irodáink és partnereink révén ügyfeleink tudják, hogy bárhol is legyenek a világon, késedelem nélkül pontos és teljes mértékben személyre szabott szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Minden Mastervolt partner tagja online szakmai közösségünknek, ahol jelentkezhetnek képzésre, kérdéseket tehetnek fel, ismereteket szerezhetnek, és megvitathatják a legújabb termékötleteket és fejlesztéseket. Együtt mindig kivételes ügyfélélményt nyújtanak.

Innovációk

A Mastervolt az egész vállalaton belül a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy mindig az élvonalban maradjon. A munkatársak folyamatosan keresik a jobb módszereket az új és meglévő termékek tervezéséhez, fejlesztéséhez, teszteléséhez és javításához, valamint a gyorsabb szállításhoz, a jobb támogatáshoz és ahhoz, hogy segítsünk ügyfeleinknek megtalálni a tökéletes megoldást.

Prémium márkák

A világ vezető marine márkáival egy fedél alatt, minden igényt kielégítő teljes termékválasztékot kínálunk. A Mastervolt folyamatosan bővíti kínálatát olyan termékekkel, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy egyre komplexebb és megbízhatóbb digitális rendszereket építsenek ki, mindezt úgy, hogy a másik oldalon költséget és időt takarítsanak meg a hagyományos analóg rendszerekhez képest.

Rendszermegoldások

Bármilyen iparágról vagy alkalmazásról legyen is szó, a Mastervolt a hatékony energiamegoldásokra összpontosít, és olyan komponenseket kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy könnyen integrálhatók legyenek átfogó rendszerekbe. A különböző töltési karakterisztikákkal rendelkező egyenáramú akkumulátoroktól a hatékonyságra tervezett teljesítményátalakító termékeken át, a teljes digitális kapcsolási rendszereken keresztül egészen az egyszerű távfelügyeletig a Mastervolt biztosítja az Ön által kívánt rugalmasságot és testreszabható rendszereket az alkalmazásaihoz.

Integráció

A sikert az együttműködéssel érjük el. A rendszerek napról napra összetettebbek, az ügyfelek igényei nőnek, viszont a robosztus NMEA 2000-es CAN kommunikáció által gyakorlatilag mindenféle problémára meg tudjuk találni a megoldást. Amellett, hogy ezeket a rendszereket elérhetővé, teljesen beépíthetővé és érthetővé tesszük, a partnerekkel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy segítsünk Önnek a legtöbbet kihozni. Együtt egy teljesen egységes, jól működő és minden lényeges elemet tartalmazó rendszert tudunk biztosítani.

Ügyfélközpontúság

A Mastervolt tevékenységének fontos pillére a globálisan orientált ügyfélközpontúság. Ugyanígy az új piaci fejleményekre való reagálás melletti elkötelezettségünk is, mivel ez határozza meg, hogy mely piacokat szolgáljuk ki, és hogyan pozícionáljuk vállalatunkat és termékeinket. Emlékeztetjük ügyfeleinket, hogy magas színvonalú technológiába, fejlett rendszerekbe és kiváló támogatásba és szolgáltatásba fektetnek be.

Elérhetőségünk

Iroda: 1152 Budapest, Szentmihályi út 137. Pólus Irodaház 3. emelet 308.

info@seahun.com

+36 20 4313 547

+36 20 2840 802

© www.mastervolt.hu  Minden jog fentartva. Designed by Seahun 610 Kft.